KLM 2020/2021 s novým účastníkem
Zveřejněno: 24.08.2020, Autor: Kateřina Wroblová

Nová, hokejová sezóna se nezadržitelně blíží a složení týmů v soutěži se mění. Oproti původnímu složení týmů v Krajské lize a hracímu systému, který si týmy odsouhlasily na předsezónním aktivu dochází k zásadní změně. Dodatečně byl do soutěže přijat tým z Uničova, který v uplynulých sezónách nastupoval v Krajské lize Zlínského a Jihomoravského kraje, kde se umisťoval na předních příčkách této soutěže.

Herní systém byl změněn z původního tříkolového na dvoukolový s následnou nadstavbou o nasazení do play-off. V rámci základní části se týmy utkají  dvoukolově každý s každý, přičemž odehrají 20 utkání. Na základě umístění budou týmy dále rozděleny do tří skupin. První čtyři týmy po základní části sehrají dvoukolovou nástavbu o nejvýhodnější, vstupní pozici do vyřazovací části. Týmy na pátém až osmém místě se utkají také dvoukolově o nasazení do play-off, ovšem již z pozice, která jim nebude zaručovat začátek vyřazovací série na domácím hřišti. Týmy mimo pozici zaručující účast v play-off dohrají nadstavbu základní části ligy dvoukolově.

Čvrtfinálové a semifinálové série se uskuteční na dvě vítězná utkání. Vítěz soutěže bude muset vyhrát ve finálové sérii třikrát, aby mohl pozvednout pohár pro vítěze KLM v sezóně 2020/2021.

Novou sezónu zahájíme na domácím ledě v sobotu 19. září 2020 v 17 hodin proti Bohumínu.

 

Účastníci KLM MSK 2020/2021:

HC STUDÉNKA

HC BOHUMÍN

HC FRÝDEK MÍSTEK  "B"

HC ORLOVÁ

ĎÁBLOVÉ NOVÝ JIČÍN "B"

HK KRNOV

HC ROŽNOV

HC WOLVES ČESKÝ TĚŠÍN

HC BÝCI KARVINÁ

TJ HORNÍ BENEŠOV

HC UNIČOV

Kompletní rozlosování soutěže ZDE