Spolupráce se vstupenkovým systémem společností ENIGOO bude pokračovat i v nadcházející sezóně!
Zveřejněno: 23.09.2022, Autor: Redakce

Spolupráce se vstupenkovým systémem společností ENIGOO bude pokračovat i v nadcházející sezoně!
Nebaví vás stát frontu těsně před utkáním nebo raději platíte kartou, či jen chcete jít na utkání už se vstupenkou v ruce? V tom případě je nový ticketingový systém právě pro vás. Se společností ENIGOO klub HC Studénka spustil před sezonou 2020 - 2021 internetový prodej vstupenek a tato úspěšná spolupráce bude pokračovat i v nadcházející sezóně!
Postup je jednoduchý. Na uvedené adrese https://hcstudenka.enigoo.cz/app/tickets/events, který odkazuje na internetový prodej, si jednoduše vyberete, na které konkrétní utkání si chcete zakoupit vstupenku na zápasy A týmu HC Studénka v sezóně 2022 - 2023.  Na email vám po výběru a platbě kartou přijde potvrzení se vstupenkou. Vstupenku si jednoduše, s unikátním QR kódem, vytisknete, nebo jen ukážete kód na svém chytrém telefonu při vstupu na stadion.

CO SE ZMĚNÍ PŘI PŘÍCHODU NA STADION? 
Prakticky nic. Pokud budete nadále preferovat koupi vstupenky na místě, nemusíte se ničeho bát. Pokladna bude nadále otevřená, nicméně místo klasické papírové vstupenky, vám bude nyní vydána vstupenka s QR kódem na tvrdším papíru. Právě onen QR kód je alfou omegou nového ticketingu, jelikož vám obsluha u vchodu do zimního stadionu speciální čtečkou zkontroluje platnost vstupenky  a pustí vás dovnitř užívat si hokejový zážitek.

CENÍK VSTUPENEK SEZÓNA 2022 - 2023:

JEDNORÁZOVÉ VSTUPENKY – PRODEJ ONLINE:
Dospělí: 45 Kč 
Děti (do 15 let ), ZTP+ doprovod   vstup zdarma 

JEDNORÁZOVÉ VSTUPENKY – PRODEJ NA MÍSTĚ:
Dospělí:  50 Kč
Děti (do 15 let ), ZTP+ doprovod vstup zdarma
 

Prodejní aplikace