STU-HBE 1:4 - Jako den a noc. Mdlý výkon na body nestačil
Zveřejněno: 10.10.2022, Autor: Redakce

Hokejisté Studénky nenavázali na výhru s Karvinou a po nepříliš oslnivém výkonu prohráli na domácím ledě s Horním Benešovem, který byl v utkání velmi produktivní, když z minima vytěžil maximum a ze Studénky veze tři body po dlouhých 6 letech.

Domácí sérii 3 zápasů završí Studénka v sobotu 15. října 2022 od 17 hodin duelem s HC Wolves Český Těšín.

HC STUDÉNKA –TJ HORNÍ BENEŠOV  1:4  (0:2, 1:0, 0:2)  ZoU

Branky a nahrávky: 30. Štěpják (Novák) – 14. Mlýnek (Kocián, Polok), 20. Vrabel (Měch), 47. Mlýnek (Kocián, Christ), 59. Mlýnek (Vlašánek, Polok).
Vyloučení: 7:2, navíc Bolek (Studénka) 10 minut nesportovní chování. Využití: 0:1 Rozhodčí: T. Piskoř –  Mikler, Štěpán. Diváci: 215. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:4.

HC Studénka: Kohn (Dobečka) – Jedlička, Bolek, L. Prepsl, Novák, Gola, Trubka, Lyčka, Šimiček – Linduška, Štěpják, Pokorný, Kučera, Slezák, Timura, Čáň, Žídek, Tatarčík, Sochorek, Uhlár, Orszulik, Kovář. Trenér: J. Fleischmann.

TJ Horní Benešov: Wanecki (Tengler) – Dziadkowiec, Christ, Podzimný, Tůma, Tichý, Čermák – Hejhal, Měch, Vrabel, Polok, Kocián, Fraš, Hlísta, Mlýnek, Vlašánek. Trenér: T. Mičola.

Jaroslav Fleischmann trenér Studénky:
Do utkání jsme vstoupili se snahou soupeře dostat pod tlak, což se nám i díky rychlejšímu bruslení a pohybu dařilo. Bohužel se nepodařilo tuto převahu zúročit gólově a soupeř nás potrestal z první gólové šance. Produktivní soupeř dokázal využít každou šanci, nám se v koncovce vůbec nedařilo.